Annuleren of retourneren

Hoe kunt u de aankoop annuleren of retourneren?

Annuleren

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang deze nog niet is verstuurd en zolang de benodigde labels en verzendopdrachten niet zijn aangemaakt.

Als u de bestelling annuleert, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Als wij uw betaling al hebben ontvangen dan zullen wij na goede ontvangst van de retourzending de aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het opsturen en retourneren zijn voor uw rekening. Wij storten het aankoopbedrag binnen twee weken terug op hetzelfde rekeningnummer als waarvan wij de betaling hebben ontvangen.

Voor annuleringen kunt u ons mailen.

Retourneren

U kunt tot 14 dagen na aankoop de kachel of kachelproduct retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u bestelde producten. Als wij op uw verzoek speciaal voor u een kachel geïmporteerd hebben dan kan dit dus niet. Het geldt alleen voor de kachels en kachelpijpen etc. die wij uit voorraad aan u leveren. De houtkachel kan alleen ongebruikt geretourneerd worden en de kachelpijpen dienen onbeschadigd te worden opgestuurd.

Bij het retourneren van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde bestelling zal aan u worden teruggestort. Bij retourzendingen nemen wij €3 extra retourkosten in rekening sinds de echte verzendkosten meer zijn dan de €8 die wij vragen.

Voor annuleringen kunt u ons mailen.

Wij storten het aankoopbedrag binnen twee werkweken terug op hetzelfde rekeningnummer als waarvan wij de betaling hebben ontvangen.

Retouradres:

  • Houtkachel Amsterdam
  • Doblijn 7
  • 1046 BL
  • Amsterdam