Bezorgkosten

Bezorgkosten houtkachel

De bezorgkosten van een houtkachel (tot 200 kg gewicht) bedragen €100 voor Nederland. Voor Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden geldt een extra toeslag van €20. Voor België bedragen de bezorgkosten van een houtkachel €140,-. Grotere pallets voor grotere kachels kunnen een hoger tarief hebben. Vraag ons aub eerst welk pallet er nodig is voor een bepaalde houtkachel. Het vervoer gaat via een professionele vervoerder / distributiebedrijf. 

Bezorgkosten kachelpijpen

De bezorging van de kachelpijpen en toebehoren gaat als pakket via DPD en kost €8 per zending tot 30 kg. Voor België bedragen de bezorgkosten €18 voor een pakket tot 30 kg.

Bezorgkosten gecombineerde verzending

Gecombineerde bestellingen gaan via de vervoerder. De kosten bedragen dan hetzelfde als van alleen een houtkachel (tot 200 kg totaalgewicht). 

Verzekerde bezorging

Een heel enkele keer gaat er tijdens de verzending iets mis. Maar uw producten zijn verzekerd tegen transportschade. Als u ziet dat er sprake is van transportschade dan verzoeken wij u om hiervan foto's te maken en deze naar ons te mailen. Wij zullen dan contact opnemen met de vervoerder en u een nieuw product opsturen. U moet de schade binnen 5 dagen melden.  

Shipping abroad

We can ship all our goods to all of Europe, depending on the size of the pallet/parcel. Please send us a message incase you're interested in one of our products. We can't know the price beforehand to various destinations. Please send us a message so we can figure out what the shipping costs would be.